Scampi-en-dadeltinteling
Ingrediënten: 20-24 gepelde middelgrote scampi, olijfolie of walnootolie, een snuifje kurkumapoeder, een snuifje kerriepoeder, een halve ananas
Kiriosity, frisse aperitief met witte wijn en framboos
Ingrediënten: lychee, frambozen (vers of diepvries), rozenwater, sushiazijn, witte wijn (jonge, niet eikgelagerde)
Bloemkoolcouscous met halloumi van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: bloemkool, komkommer, sap van een halve sinaasappel, limoen, ongezouten pistachenootjes
Raclette met kruidenboter en venkel-peersalade
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: aardappelen, verschillende raclettekazen naar keuze, boter (op kamertemperatuur), look, bieslook
Gemberthee met citroen en honing
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Cheeseburger deluxe met kip gebakken sla en truffel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Kalkoenblokjes met mangokokossaus, peultjes en broccolini
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari