Ricotta met chocolade en rode vruchten
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Fazant met spek, look, oesterzwammen en champignons
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Gepaneerd kalfslapje alla Milanese
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: mozzarella, kalfslapjes, eieren, paneermeel, boter
Duifje met witloof en puree
Mitch Coldenhoff - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: sinaasappel, witloof, aardappelen (bintjes), melk, acaciahoning
Snelle hapjes: cannelloni, croque, praline en rilette
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: pancetta, mozzarella, room, kerstomaten, garnalen
Feuilleté met rode vruchten, basilicum en stevia
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Asperges met gepocheerd ei en gerookte zalm
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: gerookte zalm, eieren, gerookte zalm, groene asperges, kervel, bieslook of platte peterselie
Roodbaarsfilet met lentepuree en vinaigrette 'vierge'
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: fijngehakte zongedroogde tomaten, roodbaarsfilets, aardappelen, fijngehakte kappertjes, boter
Rijstvermicelli met rundvlees en citroengras
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: Suzi Wan rijstvermicelli, rundsvlees, fijngehakte citroengras, ui, gehakte look