Couscouscakes
Ingrediënten: gesnipperde ui, wortels, in staafjes gesneden, courgette, in staafjes gesneden, boter of olie, lente-uien
Gevulde Moorse duif met saffraansaus
Ingrediënten: couscous, ijskoud water, neutrale olie, smen of boter, ontvelde amandelen
Pittig mosselsoepje
Zacht gegaarde kippenborst met taartje van savooikool
Ingrediënten: kippenborstfilets, savooikool, krielaardappeltjes, uien, champignons
Risotto van quinoa met paddenstoelen en prinsessenboontjes
Ingrediënten: quinoa, sjalot (gesnipperd), kastanjechampignons, in plakjes, knoflook, geperst, prinsessenboontjes
Kabeljauw met aardappelzalf en botersaus
Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, rucola en Parmezaankrullen
Ingrediënten: Meritus ossenhaas van telkens 10 cm lang en 5 cm dik, olijfolie, citroen (sap), pijnboompitten, rucola