Kaki met rijpe banaan, vijgen, yoghurt en granaatappel
Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken
Groentetorentje met peterseliesaus
Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken
Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, rucola en Parmezaankrullen
Ingrediënten: Meritus ossenhaas van telkens 10 cm lang en 5 cm dik, olijfolie, citroen (sap), pijnboompitten, rucola
Tartaar van gepekelde zalm met radijsjes en Granny Smith
Schorseneer met wilde paddenstoelen, room en parmezaanschilfers
Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken
Ingrediënten: schorseneren, wilde paddenstoelen - cantharellen, hoorn des overvloeds en pied de mouton (gele stekelzwam)., room, parmezaanschilfers, citroen (sap)
Carpaccio van sint-jakobsvruchten met truffelolie
Ingrediënten: sint-jakobsvruchten, zonder koraal, zwarte peper en fleur de sel, limoensap, truffelolie, veldsla
Lichte gazpacho
Vitello Tonnato (kalfsvlees met tonijndressing)
Ingrediënten: kalfsvlees (liefst uit de bal van de schouder of de valse filet van de schouder), olijfolie, tonijn uit blik (in olie bewaard), mayonaise, kappertjes
Messchedes in de oven
Ingrediënten: messchedes