Kaki met rijpe banaan, vijgen, yoghurt en granaatappel
Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken
Groentetorentje met peterseliesaus
Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken
Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, rucola en Parmezaankrullen
Ingrediënten: Meritus ossenhaas van telkens 10 cm lang en 5 cm dik, olijfolie, citroen (sap), pijnboompitten, rucola
Tartaar van gepekelde zalm met radijsjes en Granny Smith
Schorseneer met wilde paddenstoelen, room en parmezaanschilfers
Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken
Ingrediënten: schorseneren, wilde paddenstoelen - cantharellen, hoorn des overvloeds en pied de mouton (gele stekelzwam)., room, parmezaanschilfers, citroen (sap)
Carpaccio van sint-jakobsvruchten met truffelolie
Ingrediënten: sint-jakobsvruchten, zonder koraal, zwarte peper en fleur de sel, limoensap, truffelolie, veldsla
Lichte gazpacho
Vitello Tonnato (kalfsvlees met tonijndressing)
Ingrediënten: kalfsvlees (liefst uit de bal van de schouder of de valse filet van de schouder), olijfolie, tonijn uit blik (in olie bewaard), mayonaise, kappertjes
Rauwe zalm met spaghetti van courgette
Ingrediënten: stevige, lange courgette, bladpeterselie, citroen (sap), rauwe zalm (dunne plakjes), hazelnootolie