Koude soep van avocado en spinazie
Tabouleh van bloemkool met kikkererwten en granaatappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Asperges in een licht roomsausje
Ingrediënten: ui, enkele zongedroogde tomaten, rucola, groene asperges, plantaardige vetstof bv. Alpro Bakken en Braden
Toast champignon
Kleurrijke tomatensalade met crème van rode biet
Ingrediënten: rode bieten, suiker, azijn, witte wijn, peper en zout
Veggie sushi met avocado en watermeloen en aardbeien-rodebietenslush
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: ijsblokjes, aardbeien (bevroren), rodebietensap (vers), limoen (sap), agavesiroop of honing (eventueel voor de kinderen)
Salade van geroosterde wortelen en avocado met een dressing van sinaasappel en citroen
Ingrediënten: middelgrote wortelen, in verschillende kleuren, inclusief het loof, komijnzaadjes, gedroogde chilipepers, verkruimeld, zeezout en versgemalen zwarte peper, knoflook, gepeld
Bruschetta met geitenkaas en venkel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: venkel, volkoren zuurdesembrood, kerstomaatjes, geitenkaas, granaatappelpitjes