Griekse yoghurt met appel, gember en noten
Ingrediënten: Griekse yoghurt, appels, walnoten, amandelschilfers, geroosterde boekweit
Tabouleh van bloemkool met kikkererwten en granaatappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Minestrone van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Salade met gorgonzola, noten, appel en croutons
Tofu-yoghurt met gedroogd fruit en muesli
Ingrediënten: tofu, yoghurt, agavesiroop, honing, duindoornbessen
Asperges in een licht roomsausje
Ingrediënten: ui, enkele zongedroogde tomaten, rucola, groene asperges, plantaardige vetstof bv. Alpro Bakken en Braden
Veggie sushi met avocado en watermeloen en aardbeien-rodebietenslush
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: ijsblokjes, aardbeien (bevroren), rodebietensap (vers), limoen (sap), agavesiroop of honing (eventueel voor de kinderen)
Mijn Pop-uprestaurant 2016: overheerlijk ontbijtplankje van Caroline en Gillian
Ingrediënten: hazelnootpasta, vegan chocolade, amandelmelk, honing of agavesiroop, cacaopoeder (raw, ongezoet)