Ontbijt met gekaramelliseerde pompelmoes en spinnenwebtaart
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: roze pompelmoezen, rietsuiker, plattekaas, neutrale olie bv. arachideolie, havervlokken
Gevulde portobello's met spinazie en geitenkaas
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: portobello's, sjalotjes, jonge spinazie, olijfolie, crottin de chavignol (geitenkaas)
Zelfgemaakte chocopops van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Zelfgemaakte granola met gekonfijte pompelmoes en Griekse yoghurt
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Gevulde Sint-jakobsschelp met langoustines en een roomsausje
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ontbijtmuffins met pompoen, veenbessen en kaneel en pompoensmoothie
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Gemarineerde Sint-Jakobsvruchten met aardpeer, komkommer en granaatappel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Pruimenconfituur met gember en stevia
Ingrediënten: pruimen (zonder vel, zonder pit), gember (vers), sinaasappel (sap), Pec Plus, Pura Via Stevia (kristalkorrels)