Bloemkoolcouscous met halloumi van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: bloemkool, komkommer, sap van een halve sinaasappel, limoen, ongezouten pistachenootjes
Falafelburgers met tzatziki
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 1/2 komkommer, 250 g Griekse yoghurt, 1 teentje knoflook, peper , zout
Tataki van zalm met avocado mayonaise
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Tomatensalade 'Tel Aviv style' met burrata
Platbrood met za’atar en gevulde butternut met feta en granaatappel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Balon 43 with a touch: coole cocktail met limoen en Licor 43
Ingrediënten: Licor 43, limoensap, spuitwater, munt, frambozen
Lamsbrochettes, snelle auberginekaviaar en yoghurtsaus met munt
Ingrediënten: lamsbout (Europees lam), paprika's, olijfolie met look, verse tijm, komijn (gemalen)
Sesam zalm met avocado en komkommerslingers
Ingrediënten: zalmfilet van 150gr, wit en zwart sesamzaad, rijpe avocado’s, komkommer, roze pompelmoes
Visköfte met hummusdip, cakejes van marsepein met citroencrème au beurre en watermeloenpunch
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van