Sint-Jacobsvruchten met appelsausje
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: droge witte wijn, room (35-40%), visbouillon, compote van Granny Smith appels, Sint-Jacobsvruchten
Soep van groene asperges met room en zalm
Ceviche op z'n Vlaams met rode poon, witloof en cornes de gatte
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Vers Talent: tartaar met zalm en avocado van Thomas
Vers Talent: lekker zuiders met An
Scampislaatje met groene appel en curry
Scampi popeye met mascarponesausje en spinazie
Tompoes van gerookte vis en komkommer
Ingrediënten: zeezout, peper, zalm of foreleitjes, verse dille, mierikswortel
Soepje van wild met bospaddenstoelen en truffelschuim
Tartaar van rivierkreeftjes met kiwi en balsamicodressing
Ingrediënten: rivierkreeftjes, groene kiwi's, gele kiwi, sjalot, mayonaise