Lunchtip van Sandra: boterhammen met zelfgemaakte tonijnsalade en rijst met kip

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Vul de bentobox aan de hand van het videorecept. ...
Ingrediënten: ei, tonijn op olijfolie, wortel, tomaat, maïs
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Verloren brood met tricolore fruitsalade van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - De zomer van Sandra

Schil de mango, snij het vruchtvlees van de pit en snij in stukjes. ...
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Geroosterde groenten uit de oven

Pieter Declercq

Schrob de groenten proper. Verwijder het lof en schil ze eventueel. ...
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Amaranth chiapap met ontbijtyoghurt en gebakken mango

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de milkshake: doe alles behalve de kardemom en watermeloen in een blender. Mix fijn. ...
Ingrediënten: yoghurt, kefir, oranjebloesem, rauwe honing, kardemompoeder
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

VTM Koken At The Festivals: antikatertip stoofpotje met tomaat, ei en chorizo

Pieter Declercq - VTM Koken At The Festivals

Snij de paprika en ui in stukjes. Snij ook de chorizo in stukjes. ...
Ingrediënten: chorizo, ei, tomatenblokjes uit blik, peper, zout
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Mediterraans 1 personen

Rabarberconfituur met rozemarijn en sinaasappel

De keuken van de Meester

Snij de rabarber in kleine stukjes. Spoel goed af en laat uitlekken. Doe de rabarber, suiker, fijngehakte rozemarijn ...
Ingrediënten: citroen (sap), sinaasappel (zeste), geleisuiker, fijngehakte rozemarijn, rabarber
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Broodjes 4 personen

Boerenyoghurt met noten-chocolademuesli en fruit

Meng de muesli met de noten en de pitten. Rooster het mengsel in een droge (koeken)pan voor 3 à 5 minuten tot ...
Ingrediënten: muesli, ongezouten noten (bv. amandel, pistache, cashew, hazelnoten, ...), pitten (bv. zonnebloem-, pompoen- of pijnboompitten), kaneelpoeder, pure chocolade in stukjes
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Wentelteefjes met banaan en hazelnootpasta

Ann Vertriest

Bestrijk één kant van een sneetje brood met nutella en bedek met schijfjes banaan. Bestrijk opnieuw een sneetje ...
Ingrediënten: brood, rijpe bananen, Nutella of andere hazelnootpasta, eieren, (light)room
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Witloofkroketten

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Schil de aardappelen en snij ze in gelijke delen. Spoel ze af onder water en kook ze gaar. ...
Ingrediënten: groentenbouillon, witloof, boter, peper, nootmuskaat
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Perenmarmelade

Claudia Allemeersch

Peren wassen, drogen en schillen. Stelen en klokhuizen verwijderen en in kleine stukjes snijden. De stukjes met ...
Ingrediënten: rijpe peren, sap van 1 citroen, verse gember, kruidnagels, kaneel
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen