Regenboog wrap met kip, groenten en yoghurt

Was de groenten. Snij de tomaat in blokjes. Hak de pijpajuin fijn. Rasp de wortel en snij de komkommer in halve ...
Ingrediënten: tomaat, lente-ui, wortel, komkommer, kipfilet
Voor kinderen Tussen 15 en 30 minuten Mexicaans Hoofdgerecht 4 personen

Bloemkoolcouscous met halloumi van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bekijk de video stap voor stap! ...
Ingrediënten: bloemkool, komkommer, sap van een halve sinaasappel, limoen, ongezouten pistachenootjes
Tussen 30 en 60 minuten Midden-Oosters 4 personen

Kalkoenfajitas met paprika en ananassalsa

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de fajitas aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: kalkoenlapjes, 4 gemengde paprika's , rode ui, knoflook, Texmex kruiden
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Mexicaans Hoofdgerecht 4 personen

Falafelburgers met tzatziki

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het recept aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: 1/2 komkommer, 250 g Griekse yoghurt, 1 teentje knoflook, peper , zout
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Midden-Oosters 4 personen

Tataki van zalm met avocado mayonaise

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de tataki aan de hand van de video.  ...
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Midden-Oosters Dessert 4 personen

Tomatensalade 'Tel Aviv style' met burrata

Snij de lente-uitjes en de oregano fijn. Hak de chilipeper fijn. ...
Ingrediënten: tomaten, kerstomaatjes, tijgertomaten, olijven, radijsjes
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Platbrood met za’atar en gevulde butternut met feta en granaatappel

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor het platbrood: Meng de gist met het lauwe water. ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Midden-Oosters Hoofdgerecht 4 personen

Mexicaanse burrito bowl met entrecote, bonen, maïs en guacamole

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voorbereiding: Pel een rode ui en een witte ui. Snij in fijne blokjes en bak afzonderlijk op in een beetje ...
Ingrediënten: Argentijnse entrecote (of een ander stukje vlees), gedroogde ancho chili (of andere chilipepers), zwarte peperbollen, fijngesneden oregano, fijngesneden sjalot
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Mexicaans Hoofdgerecht 4 personen

Zarzuela: Spaanse vissoep met schaaldieren en vis

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

 Snij de uien fijn. Net zoals de venkel, gele paprika’s, tomaten en look. ...
Ingrediënten: gele paprika's, venkel, look, tomatenconcentraat, vleestomaten
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Spaans 6 personen

Gegrilde steak met avocadosalsa en polentacrème

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met de salsa. Pel een rode ui. Snij de helft van de ui in fijne blokjes. ...
Ingrediënten: steaks (ongeveer 180 gram per persoon), arachideolie , peper, zout, polenta (instant)
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Mexicaans 4 personen