Gezonde croque van zoete aardappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: zoete aardappel, olijfolie, madrascurry, tomaten, komkommer
Pompoensoep met tofoe
Gegratineerde pasta met ham en kaas
Ingrediënten: pasta, plantaardige vetstof bv. Alpro Bakken en Braden, gekookte ham, plantaardige room bv. Alpro Soya Cuisine, eieren
Gekruide appelsamosa's
Ingrediënten: appels, citroensap, zoetstof in poedervorm, vanillesuiker, groene anijspoeder
Slaatje met geroosterde peren
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Wafels zonder melk en eiwit
Ingrediënten: bloem, kristalsuiker, margarine of sojaboter, eigelen, sojamelk
Kalfsburger met maïs, gemengde sla en gemarineerde venkel en zoete ui
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: kalfsgehakt, gemengde sla, sjalot, ei, verse maïskolven
Salade met witloof, geitenkaas en spek
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Verloren brood met lactosevrije yoghurt, aardbei en blauwe bessen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van