Salade van veldsla, kip, knolselder en aardpeer met kappertjesvinaigrette

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Je kan dit maken met gegaarde kippenbillen. Heb je dit niet? Gaar dan de kippenbillen in een lekkere bouillon. ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Gegrilde kalfsziel met bloemkool, selder en granaatappel

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Breek de bloemkool in stukken. Snij in roosjes. Stoom al dente. ...
Ingrediënten: kalfsziel (onglet), bloemkool, granaatappel, groene selder, komijnzaad
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Loempia met pompoen, kalkoenfilet en koolrabi

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwarm de oven voor op 200 graden. ...
Ingrediënten: loempiavellen, sojascheuten, kalkoenfilet, pijpajuinen, engelenhaar
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch Hoofdgerecht 4 personen

Gegrilde zalm met knolselder, aardpeer en een coulis van spinazie

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwarm de oven voor op 200 graden. ...
Ingrediënten: zalm, spinazie, kippenbouillon, peper, zout
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Gebakken kwartel met raapjes en boskoopcompote

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voorzie twee kwartels per persoon. Verwarm de oven voor op 200 graden. ...
Ingrediënten: kwartels, raapjes, ajuin, peterselie, appels
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Kalfsburger met maïs, gemengde sla en gemarineerde venkel en zoete ui

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Snijd de maïs van de kolven en een sjalotje fijn. Verwarm olijfolie in een pan. Bak hierin de sjalot en maïs. ...
Ingrediënten: kalfsgehakt, gemengde sla, sjalot, ei, verse maïskolven
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Mechelse koekoek met spinazie en shiitake

Luc Bellings

Blancheer de bladeren savooikool en koel af in ijswater ...
Ingrediënten: kippenborsten van een Mechelse Koekoek, wortelen, wit van prei, olijfolie, witte champignons
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Volkorenpasta met spinazie en kip

Let's Get Fit!

Breng licht gezouten water aan de kook om de pasta in te koken. ...
Ingrediënten: volkoren pasta , spinazie uit de diepvries , kipfilet, ui , kruidenkaas
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hoofdgerecht 1 personen

Zalmfilets met broccoli en rijstnoedels

Let's Get Fit!

...
Ingrediënten: zalmfilet, ongekookte rijstnoedels, kleine garnalen, broccoli , baby-maïskolfjes
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 1 personen