Vegetarische tapas en alcoholvrije sangria
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Gemarineerde heilbot met broccolipuree en curry-couscoussalade
Dagny Ros Asmundsdottir - MasterChef
Risotto met burrata en Mediterraanse smaken
Ingrediënten: Carnaroli del Pavese Gran Riserva risottorijst, verse melk, opgewarmd, burratakaas, ricotta, gedroogde olijven, fijngehakt
Gazpacho met grijze garnalen en geitenkaas
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Aardappelsla en rode bieten met cottagecheese
Jamie Oliver - Jamie's 30 minute Meals
Ingrediënten: rode aardappelen met schil, citroen, verse tijm, bosje verse dille, gekookte rode biet
Kaneelbolletjes uit Zweden
Ingrediënten: kardamon, verse gist, kristalsuiker, verse zachte boter, volle melk
Sandra's Slimme Start: Maaltijdsoep
Sandra Bekkari - Sandra's Slimme Start
Ossobuco met zeewolf
Dagny Ros Asmundsdottir - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: Ijslandse zeewolf, gepelde en ontpitte tomaten, wortels, in brunoise gesneden, witte koolrabi, in brunoise gesneden, sjalot, fijngesneden
Pita's met zelfgemaakte notenburgers
Ingrediënten: walnoten, linzen (gewone groene, gekookt of uit blik), chilipeper (fijngehakt), ui, tahin