Tomaat met spinazie en spiegelei uit de oven
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 4 grote tomaten , een handvol spinazie , 4 eieren , een scheutje olijfolie , een scheutje balsamico azijn
Salade met gorgonzola, noten, appel en croutons
Paashaasbrood met lentedipsaus en rauwe groentjes
Ingrediënten: brood, pistolet, snoepjes, verse peterselie, kerstomaatjes
Schorseneer met wilde paddenstoelen, room en parmezaanschilfers
Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken
Ingrediënten: schorseneren, wilde paddenstoelen - cantharellen, hoorn des overvloeds en pied de mouton (gele stekelzwam)., room, parmezaanschilfers, citroen (sap)
Salade met gemarineerde aardbeien en brie
Ingrediënten: Belgische aardbeien, brie, raketsla, amandelschilfers, witte balsamicoazijn
Quinoasalade met geroosterde noten en rozijnen
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Geroosterde brioche met brie, honing en pistaches