Zadenbrood met geitenkaas en geparfumeerd water

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Verwarm de oven voor op 180°C. ...
Ingrediënten: amandelpoeder, pompoenpitten (gepeld), zonnebloempitten, chiazaad, sesamzaad
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Amerikaans 4 personen

Pompoen-rucola slaatje met mozzarella

Ann Vertriest

Verwarm de oven voor op 190°. Schil en snij de pompoen in plakken. Bekleed een ovenplaat met zilverpapier en leg ...
Ingrediënten: butternutpompoen (muskaatpompoen), mozzarella (gewone of met buffelmelk), rucola, geroosterde pompoenpitten, olijfolie + 2 el om de pompoen te roosteren
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Salade 4 personen

Groentetaart met geitenkaas

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

...
Ingrediënten: bladerdeeg, eieren + 1 eigeel met wat water, courgette, aubergine, gehakte look
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Aspergesalade met mozzarella

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

...
Ingrediënten: eidooiers, bloem, raketsla, look, Salade Mix molentje
Beginner Minder dan 15 minuten Belgisch Salade 4 personen

Omelet met stoemp

Albert Verdeyen

Meng de ricotta en de Parmezaanse kaas in een grote kom met de warme aardappelpuree. ...
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Caesar salad

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Snij het brood in blokjes. Giet de arachideolie in een anti-kleefpan. Wanneer de olie heet is: gooi de blokjes ...
Ingrediënten: citroensap, ansjovissen (gezouten), look, olijfolie, arachideolie
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Amerikaans Salade 4 personen

Waldorf salade

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Was de appel en snij in kleine blokjes. Hak de noten fijn. Schraap de draden van de selder met een dunschiller. ...
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Amerikaans Salade 4 personen

Rory's hartige pannenkoekjes

Sophie Dahl

Maak om te beginnen de vulling. Laat de spinazie met een klein beetje olijfolie in een koekenpan slinken, laat ...
Beginner Minder dan 15 minuten Frans Hoofdgerecht 2 personen

Flapje met groenten

Albert Verdeyen - Start to Cook

Snijd de groenten zo fijn mogelijk. Ik kies nu voor dunne plakjes (sifflet), maar je kan ook kiezen voor brunoise ...
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen