Eendenborstfilet met butternutsalade en geroosterde groenten van Sandra Bekkari
Ingrediënten: aalbessenconfituur, rode wijn, mosterd, laurier, tijm
Entrecote met tomatenboter
Ingrediënten: boter, ketchup, gedroogde kruiden (tijm, oregano en vooral dragon), worcesterhiresaus, Piment d'Esplette
Feestfavoriet: stoofpotje van lam met rösti's van aardappel en bieslook
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Vegetarische wortelburger met tzatziki
Groeten uit: Varkensgebraad met mosterd en bloemkool in kaassaus en puree van knolselder en peterseliewortel
Krokante zwezeriken met snijboontjes en kaasaardappelen in de oven
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Kippenvleesbrood met gebakken schorseneren en zoete aardappel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: kippengehakt, lente uitjes, ui, zongedroogde tomaten op olie, augurken
Ovenschotel met gehakt, quinoa, peertjes en courgettesaus
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: kippengehakt, ui, peterselie, currypoeder, tomatenconcentraat
Wilde eendenborst met appelsiensaus en sesamkroketjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van