Eendenborstfilet met butternutsalade en geroosterde groenten van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari

Verwarm de oven voor op 200°C. ...
Ingrediënten: aalbessenconfituur, rode wijn, mosterd, laurier, tijm
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Mediterraans 4 personen

Entrecote met tomatenboter

Wout Bru

Haal de boter de nacht voordien uit de koeling en bewaar op kamertemperatuur. Voeg in een recipiënt de worcestershiresaus ...
Ingrediënten: boter, ketchup, gedroogde kruiden (tijm, oregano en vooral dragon), worcesterhiresaus, Piment d'Esplette
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Feestfavoriet: stoofpotje van lam met rösti's van aardappel en bieslook

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Snij het vlees in stukken. Laat boter smelten in een pot. Kruid het vlees met peper en zout. Bak het vlees aan ...
Ingrediënten: lamsstoofvlees , uien, wortelen, rapen, peper
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch 4 personen

Vegetarische wortelburger met tzatziki

Pieter Declercq

Voor de wortelburgers: schil en rasp de wortelen fijn. Snij de helft van een rode ui fijn.  ...
Ingrediënten: wortelen, kikkererwten (uit blik), rode ui, sesamzaadjes, tahin of sesampasta
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch 4 personen

Groeten uit: Varkensgebraad met mosterd en bloemkool in kaassaus en puree van knolselder en peterseliewortel

Groeten uit

Maak het varkensgebraad: Snij de look, sjalot en wortel fijn.   ...
Ingrediënten: varkensgebraad , knoflook, wortelen, 2 sjalotten, versgemalen peper
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Mijn Pop-uprestaurant!: Coquilles met bloedworst en appel

Mijn Pop-uprestaurant!

Schil de appelen en snij in stukjes. Karamelliseer in een mix van bruine en gewone suiker en boter. Voeg fijngesneden ...
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Krokante zwezeriken met snijboontjes en kaasaardappelen in de oven

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Leg de zwezeriken in een pot. Steek de kruidnagels in de ajuin. Vul de pot verder met de geschilde en grof gesneden ...
Ingrediënten: kalfszwezeriken, wortelen, ui, selder, tijm
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Kippenvleesbrood met gebakken schorseneren en zoete aardappel

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Maak het vleesbrood: Verwarm de oven voor op 190C. Was de lente ui zorgvuldig, dep droog en hak fijn. ...
Ingrediënten: kippengehakt, lente uitjes, ui, zongedroogde tomaten op olie, augurken
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch 4 personen

Ovenschotel met gehakt, quinoa, peertjes en courgettesaus

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor het gehakt: snij peterselie en ui fijn. ...
Ingrediënten: kippengehakt, ui, peterselie, currypoeder, tomatenconcentraat
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch 4 personen

Wilde eendenborst met appelsiensaus en sesamkroketjes

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. ...
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen