Paasdessert met Maredsous, bier en kaas
Ingrediënten: Maredsous Fagotin Traditie, bruin brood, Luikse siroop, peren, amandelen
Sabayon met sinaasappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 2 sinaasappels, perssinaasappel, geroosterde amandelen , eieren op kamertemperatuur, honing
Pompoensoep met tofoe
Mosselen met room en pastis
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Chocolademoelleux uit de stoomoven
Chocolademousse met pannenkoekjes en muntthee
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Labo sorbet van aardbei voor kinderen
Ingrediënten: aardbeiensap of diepvriesaardbeien, honing, munt, droogijs,
Chocoladegebakje met amandelvulling en yoghurtroomijs
Ingrediënten: donkere chocolade minstens 70%, kokosvet, bloemsuiker, eieren, vanillestokje (merg)
Scampi met look en boter
Piet Huysentruyt - Start to Cook