De ideale restverwerking: groentenquiche
Vegetarische speltwrap met falafel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Gebakken kabeljauw met warmoes en aardappeltjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: kabeljauwhaasjes met vel (ongeveer 180g/pp), boter, peper, zout, olijfolie
Spiegeleitje met frietjes en witloofsalade
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: frietaardappelen, frituurolie of ossenvet, eieren , peper, zout
Salade van venkel en krieltjes
Ingrediënten: venkel, dille (of venkelloof), (soja)boter, kappertjes, krieltjes
Pannenkoek met geitenkaas en granaatappel
Double cheese veggiehamburger en komkommer/meloen-water
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Zomers slaatje met meloen, tomaat en ham
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Wortelstoemp met gepocheerd ei en bieslookroom
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van