Krokante zwezeriken met snijboontjes en kaasaardappelen in de oven
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Wilde eendenborst met appelsiensaus en sesamkroketjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Kalfszwezeriken met garnalensaus en linguine
Lasagne van kreeft met tijmboter en schaaldierenjus
Zeetong Duglèré
Peter Goossens - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: ongepelde garnalen, sjalot, enkele bladen van groene selder, witte wijn, champignonstengels
Passievruchtenravioli met champagnesabayon
Fraisier
Ingrediënten: ongezouten zachte boter, fijne suiker, losgeklopte eieren, gewone bloem (gezeefd), bakpoeder
Nasi goreng met atjar van Sergio Herman
Ingrediënten: fijne wortelen (schuin gesneden), uien (halve maantjes), komkommers (dikke plakken), witte selder (geschild, schuingesneden), knoflook
Lekkere petitfours
Gateau St. Honoré
Ingrediënten: bladerdeeg, fijne suiker, geklopte slagroom, banketbakkersroom, Grand Marnier