Kaki met rijpe banaan, vijgen, yoghurt en granaatappel
Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken
Groentetorentje met peterseliesaus
Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken
Slaatje koolrabi en granaatappel van Tjop’s
Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, rucola en Parmezaankrullen
Ingrediënten: Meritus ossenhaas van telkens 10 cm lang en 5 cm dik, olijfolie, citroen (sap), pijnboompitten, rucola
Tartaar van gepekelde zalm met radijsjes en Granny Smith
Schorseneer met wilde paddenstoelen, room en parmezaanschilfers
Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken
Ingrediënten: schorseneren, wilde paddenstoelen - cantharellen, hoorn des overvloeds en pied de mouton (gele stekelzwam)., room, parmezaanschilfers, citroen (sap)
Burrata met tomatenconsommé en basilicum van Strombowli
Ingrediënten: burrata, basilicum, look, olijfolie, chilipeper
Carpaccio van sint-jakobsvruchten met truffelolie
Ingrediënten: sint-jakobsvruchten, zonder koraal, zwarte peper en fleur de sel, limoensap, truffelolie, veldsla
Rauwe tonijn met pijnboompittentapenade
Ingrediënten: peper, balsamicoazijn, olijfolie, pijnboompitten, zout
Salade met groenteknikkers
Ingrediënten: komkommer, avocado, kerstomaten, een lichte vinaigrette (olie, water, mosterd, citroensap), gehakte basilicum