Vouwpannenkoeken of m'semen

Fatima Marzouki

Meng de bloem met het griesmeel in een grote schaal en doe er het zout bij. Doe er beetje bij beetje het water ...
Ingrediënten: bloem, fijn griesmeel , griesmeel (om te bestuiven), zout, lauw water
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Marokkaans 4 personen

Duizendgatenpannenkoeken

Fatima Marzouki

Mix het griesmeel met de gist, de griessuiker, het zout, het bakpoeder en het water met een staafmixer. (Probeer ...
Ingrediënten: kommen griesmeel (semolina), medium korrel, droge gist, griessuiker, zout, bakpoeder
Beginner Meer dan 90 minuten Marokkaans 4 personen

Gevulde Moorse duif met saffraansaus

Fatima Marzouki

Strooi de couscous in een grote schaal en doe er een mespuntje zout bij. Besprenkel met een beetje water en een ...
Ingrediënten: couscous, ijskoud water, neutrale olie, smen of boter, ontvelde amandelen
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Marokkaans Hoofdgerecht 4 personen

Trio van hapjes: tartaar, preskop en uier (BUFF-Oostende)

Mijn Pop-uprestaurant!

Voor het hapje met uier: kook de uier in gezouten water. Giet en spoel af. Herhaal dit proces tot het water mooi ...
Ingrediënten: uier, pastrami, peterselie, wortelen, selder
Beginner Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Mijn Pop-uprestaurant!: Coquilles met bloedworst en appel

Mijn Pop-uprestaurant!

Schil de appelen en snij in stukjes. Karamelliseer in een mix van bruine en gewone suiker en boter. Voeg fijngesneden ...
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Chocoladecake met karamelsaus

Mijn Pop-uprestaurant!

Verwarm de oven voor op 180 °C. Smeer 2 grote ronde bakvormen in met boter en poeder af met bloem. ...
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch 4 personen

Ovengebakken aubergines met oosterse flatbread

Mijn Keuken Mijn Restaurant

Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de aubergines in de lengte in plakken van 1 cm. Bestriijk ze met olijfolie ...
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Marokkaans 4 personen

Chocoladetruffels van Table’O

Mijn Pop-uprestaurant!

Kook de glucose en passievruchtenpuree op. ...
Ingrediënten: passievruchtenpuree, pure chocolade, melkchocolade, Solo patisserie, glucosesiroop
Gevorderde Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Varkenswangetjes met Rodenbachsaus van Madam P.

Mijn Pop-uprestaurant!

Haal de wangetjes een halfuur voor het bakken uit de koelkast. Verhit een pan en voeg vetstof toe.  ...
Ingrediënten: varkenswangen, Rodenbach, peper, zout, laurier
Beginner Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Aspergevlaai (Asparaguus, Hasselt)

Mijn Pop-uprestaurant!

...
Ingrediënten: bloem, water, melk, suiker, eieren
Beginner Meer dan 90 minuten Belgisch 6 personen