Koude soep van avocado en spinazie
Toast champignon
Kleurrijke tomatensalade met crème van rode biet
Ingrediënten: rode bieten, suiker, azijn, witte wijn, peper en zout
Lijnzaadcrackers en dip van broccoli en amandelbar en koffie
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: bruin lijnzaad, blond lijnzaad, lauw water, anijszaad, broccoli (in roosjes, gestoomd)
Salade van geroosterde wortelen en avocado met een dressing van sinaasappel en citroen
Ingrediënten: middelgrote wortelen, in verschillende kleuren, inclusief het loof, komijnzaadjes, gedroogde chilipepers, verkruimeld, zeezout en versgemalen zwarte peper, knoflook, gepeld
Pastinaaksoep met walnoten, pecannoten en appel
Schorseneer met wilde paddenstoelen, room en parmezaanschilfers
Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken
Ingrediënten: schorseneren, wilde paddenstoelen - cantharellen, hoorn des overvloeds en pied de mouton (gele stekelzwam)., room, parmezaanschilfers, citroen (sap)