Dipsaus: guacamole

Snij de rijpe avocado's in twee. Haal de pit uit. Lepel het vruchtvlees in een kommetje. ...
Ingrediënten: avocado's, chilipeper, rode ui, koriander, limoen
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Mexicaans Hapje 4 personen

Kalkoenfajitas met paprika en ananassalsa

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de fajitas aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: kalkoenlapjes, 4 gemengde paprika's , rode ui, knoflook, Texmex kruiden
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Mexicaans Hoofdgerecht 4 personen

Wok met veel groenten en noedels van zoete aardappel

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Wok zelf aan de hand van het videorecept. ...
Ingrediënten: zoete aardappelen, rijstazijn, sojasaus, sesamolie, sriracha
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Japans 4 personen

Zeebaars op Japanse wijze met Udon Noedels en boontjes

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Pareer de zeebaars, indien nodig. Meng de miso met de rijstiazijn. Klop los, voeg eventueel wat water toe indien ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Japans Hoofdgerecht 4 personen

Kippenschnitzel met stoemp van gebakken wortel en raap

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de stoemp: schil de aardappelen, snij in stukjes. Stoom ze gaar (15 à 20 minuten vanaf het moment dat het ...
Ingrediënten: aardappelen (loskokend), muskaatnoot, peper, zout, boter
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Duits 4 personen

Mexicaanse burrito bowl met entrecote, bonen, maïs en guacamole

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voorbereiding: Pel een rode ui en een witte ui. Snij in fijne blokjes en bak afzonderlijk op in een beetje ...
Ingrediënten: Argentijnse entrecote (of een ander stukje vlees), gedroogde ancho chili (of andere chilipepers), zwarte peperbollen, fijngesneden oregano, fijngesneden sjalot
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Mexicaans Hoofdgerecht 4 personen

Gemarineerde skrei op Japanse wijze met edamame en lookpuree

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Meng alles voor de marinade. Warm kort op. Laat afkoelen ...
Ingrediënten: skreihaasjes, mirin, witte misopasta, palmsuiker, sake
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Japans 4 personen

Taco’s met kip en tomatensalsa

Warm de oven voor op 125°C. ...
Ingrediënten: tomaten, rode ui, look, koriander, limoen
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Mexicaans 2 personen

Gegrilde steak Tex-Mex met paprika, tuinbonen en lente-ui

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het gerecht aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: tuinbonen, zilvervliesrijst, groentenbouillon, steak, texmexkruiden
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Mexicaans 4 personen

Mexicaanse streetsalade met courgette, paprika en mais

Gebruikt u de barbecue, steek deze dan aan. Breng een pan water aan de kook en kook de maiskolven 10 min. Laat ...
Ingrediënten: maïskolven, rode paprika's, courgette, rode pepers, olijfolie
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Mexicaans 4 personen