Gebakken peer met geitenkaas

Pascale Naessens

Snijd de peren in kwarten en verwijder het klokhuis, maar schil ze niet. Bak ze ongeveer 10 minuten op een zacht ...
Ingrediënten: plakken geitenkaas, peren, krulsla, verse rozemarijn, walnoten
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Salade 2 personen

Omega 3 booster

Sonja Kimpen

Versnipper de voetselderie, ook de bladeren kunnen gebruikt worden. ...
Ingrediënten: radijzen, gehakte walnoten, gehakte pecannoten, sojascheuten, tomaten
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Salade 4 personen

On-the-go sandwich met pittige Koreaanse kalkoen

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de komkommer: Was de komkommer. Snij in schijfjes. Plet het mosterdzaad in een vijzel. ...
Ingrediënten: zuurdesembrood, komkommer, wittewijnazijn, rietsuiker, zout
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch 4 personen

Zeeuwse oesters met frisse komkommer en zuurdesem

Sergio Herman

Steek ter voorbereiding 8 rondjes (3 cm) uit de sneetjes zuurdesembrood, besprenkel ze met olijfolie en bak ze ...
Ingrediënten: komkommer, komkommersap, limoensap, citroensap, sushi-azijn
Expert Tussen 60 en 90 minuten Voorgerecht 4 personen

Zeeuwse mosselen met shiso, gember, limoen en curry

Sergio Herman

...
Ingrediënten: fijngesneden koriander, suiker, gembersap, agar agar, verse mayonaise
Expert Tussen 60 en 90 minuten Aziatisch Voorgerecht 4 personen

Gebakken sint-jakobsvruchten met een sausje van balsamicoazijn en truffel

Wout Bru

Schroei de sint-jakobsvruchten kort ‘a la plancha’ of in de pan. Kook de balsamicoazijn in met een weinig truffeljus ...
Ingrediënten: truffeljus, boter, truffelolie, rucolasla, gekonfijte tomaten
Expert Tussen 60 en 90 minuten Voorgerecht 4 personen

Sint-Jacobsvruchten met appelsausje

Albert Verdeyen - Start to Cook

De saus moet puur natuur blijven, dus laat alles op een zacht vuurtje pruttelen. Door ze te laten inkoken, mengen ...
Ingrediënten: droge witte wijn, room (35-40%), visbouillon, compote van Granny Smith appels, Sint-Jacobsvruchten
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Roerei met zalm

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Roer de eieren door de room en begin te roeren op een zacht vuurtje tot ze gaar zijn maar toch nog slap. Roer op ...
Ingrediënten: room, gerookte zalm, eieren, boter, bieslook
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Volkoren wrap met mango, feta en avocado

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het gerecht aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: mango, avocado, limoensap, rode ui, fetakaas
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Mexicaans 4 personen

Tabouleh van bloemkool met kikkererwten en granaatappel

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de tabouleh aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: bloemkool, granaatappel, kikkererwten , zongedroogde tomaten, Ras el hanout
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Midden-Oosters Salade 4 personen