Platbrood met za’atar en gevulde butternut met feta en granaatappel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ontbijt vol vitamine C: havermoutballetjes, fruitsalade, broccolisalade en pompelmoessap
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: havermout, kokosschilfers, pindapasta, gebroken lijnzaad, donkere chocolade (minimum 72%)
Zadenbrood met geitenkaas en geparfumeerd water
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: amandelpoeder, pompoenpitten (gepeld), zonnebloempitten, chiazaad, sesamzaad
Vegetarische tapas en alcoholvrije sangria
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Cheesecake met chocolade, passievrucht, speculoos en vijgen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: speculaaskoekjes, kokosvet (of boter), zeste van sinaasappel, witte chocolade, vanillestokken
Risotto van quinoa
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: quinoa, witte wijn, water, PH Groentebouillon, eidooiers
Maïskolven op het vuur
Ingrediënten: maïskolven, boter, chilipoeder of texmexkruiden, zout,
Caesar salad
Ingrediënten: citroensap, ansjovissen (gezouten), look, olijfolie, arachideolie
Waldorf salade
Portobello burgers
Ingrediënten: hamburgerbroodjes, portobello champignons, lookolie, olijfolie, ajuinen