Dipsaus: guacamole
Kalkoenfajitas met paprika en ananassalsa
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Wok met veel groenten en noedels van zoete aardappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: zoete aardappelen, rijstazijn, sojasaus, sesamolie, sriracha
Tofu-yoghurt met gedroogd fruit en muesli
Ingrediënten: tofu, yoghurt, agavesiroop, honing, duindoornbessen
Zeebaars op Japanse wijze met Udon Noedels en boontjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Kippenschnitzel met stoemp van gebakken wortel en raap
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: aardappelen (loskokend), muskaatnoot, peper, zout, boter
Ovenschotel met rode quinoa, ei en spinazie
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: rode quinoa, sjalot, peper, zout, tijm
Mexicaanse burrito bowl met entrecote, bonen, maïs en guacamole
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: Argentijnse entrecote (of een ander stukje vlees), gedroogde ancho chili (of andere chilipepers), zwarte peperbollen, fijngesneden oregano, fijngesneden sjalot
Toast met tomatenpulp en inktvis van Sergio Herman
Ingrediënten: focaccia, olijfolie, tomaten, olijfolie, look