Snelle ketchup à la Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: tomatenpuree, look, sjalot, water, honing
Carpaccio van Coeur de Boeuf tomaat met olijfolie
Vijf heerlijke zelfgemaakte oliën, azijn en vinaigrettes
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: rode of groene chilipepers, look, roze peperbollen, Extra virgin olijfolie, rozemarijn
Aubergines met tomatensaus en gegratineerde Parmezaan
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: aubergine (plakjes van +/- 2cm dik), Parmezaan, passata, fijngesneden sjalot, basilicum
Salade met dobbelsteentjes van tomaat en mozzarella
Pickles
Groenten met saliesaus
Pascale Naessens - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: witte ajuinen, jonge wortelen, citroenen, look, verse rozemarijn
Appelfrietjes
Ingrediënten: knolselder, appelen (Jonagold/Pink Lady), bloem, grote aardappel