Dessertglaasje met yoghurt en rood fruit van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari

...
Ingrediënten: steranijs, kardemompoeder, water, honing, verschillende soorten rood fruit
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Sint-Jacobsvruchten met appelsausje

Albert Verdeyen - Start to Cook

De saus moet puur natuur blijven, dus laat alles op een zacht vuurtje pruttelen. Door ze te laten inkoken, mengen ...
Ingrediënten: droge witte wijn, room (35-40%), visbouillon, compote van Granny Smith appels, Sint-Jacobsvruchten
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Heerlijke fruitdonuts van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de donuts aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: appels, Griekse yoghurt, gele kiwi, citroen, honing
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Paasdessert met Maredsous, bier en kaas

Schil en snij de peren in partjes. Bak de peren in een pan met de suiker en het Maredsous bier. ...
Ingrediënten: Maredsous Fagotin Traditie, bruin brood, Luikse siroop, peren, amandelen
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Lunchtip van Sandra: boterhammen met zelfgemaakte tonijnsalade en rijst met kip

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Vul de bentobox aan de hand van het videorecept. ...
Ingrediënten: ei, tonijn op olijfolie, wortel, tomaat, maïs
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Gazpacho van Bram Bonamie

Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen

Rooster een handvol amandelen in een pannetje en laat afkoelen. ...
Ingrediënten: amandelen, komkommer, geschilde, ontpitte vleestomaten, sjalot, groene, ontpitte paprika
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Spaans Soep 4 personen

Pompoensoep met tofoe

Snijd de pompoen en selderij in kleine blokjes. Pel en snipper de uien. Snijd de tofoe in kleine schijfjes. ...
Ingrediënten: pompoenvlees, selderijstengel, uien, tofoe, quinoa
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Soep 4 personen

Verloren brood met tricolore fruitsalade van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - De zomer van Sandra

Schil de mango, snij het vruchtvlees van de pit en snij in stukjes. ...
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Chocolademousse met pannenkoekjes en muntthee

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met het beslag van de pannenkoeken. Meng de bloem met de semolina. Voeg de gist, bakpoeder en zout toe. Roer ...
Ingrediënten: semolina, bloem, gedroogde gist , bakpoeder, zout
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Labo sorbet van aardbei voor kinderen

Jordy Geuens

Meng op 1/2l aardbeisap 2 eetlepels honing en ongeveer 8 blaadjes munt. ...
Ingrediënten: aardbeiensap of diepvriesaardbeien, honing, munt, droogijs,
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen