Krokante zwezeriken met snijboontjes en kaasaardappelen in de oven
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Wilde eendenborst met appelsiensaus en sesamkroketjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Lijnbaars in zoutkorst, boterboontjes, gepofte tomaatjes en waterkers
Trifle van peer, pudding en cake
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: melk, maïzena, rietsuiker, eidooiers, vanillestokken
Kalfszwezeriken met garnalensaus en linguine
Lamsribbetjes met paneermeel, peterselie en citroen
Ingrediënten: volkoren- of zuurdesembrood, fijngehakte bladpeterselie, citroen (fijngeraspte schil), look, olijfolie
Lasagne van kreeft met tijmboter en schaaldierenjus
Engelse stoofpot met prachtige groene zomergroenten en stukjes achterham
Flammkuchen met bacon en peer
Ingrediënten: bloem (gezeefd), droge gist (7g), olijfolie, zout, handwarm water
Quiche met makreel, roomkaas en pastinaak
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van