Sint-Jacobsvruchten met appelsausje

Albert Verdeyen - Start to Cook

De saus moet puur natuur blijven, dus laat alles op een zacht vuurtje pruttelen. Door ze te laten inkoken, mengen ...
Ingrediënten: droge witte wijn, room (35-40%), visbouillon, compote van Granny Smith appels, Sint-Jacobsvruchten
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Pompoensoep met tofoe

Snijd de pompoen en selderij in kleine blokjes. Pel en snipper de uien. Snijd de tofoe in kleine schijfjes. ...
Ingrediënten: pompoenvlees, selderijstengel, uien, tofoe, quinoa
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Soep 4 personen

Zachte pompoensoep met room

Spoel alle groenten en snijd ze in stukjes. ...
Ingrediënten: pompoen, grote ui, rode paprika, grote wortel, laurierblaadjes
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Soep 4 personen

Mosselen met room en pastis

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Spoel de mosselen zeer goed in koud water. ...
Ingrediënten: bouchot mosselen, tomaten, zoete ui, look, selder
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 2 personen

Gemarineerde tomaat, paddenstoel, crumble van zwarte olijf en granité van Granny Smith

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

...
Ingrediënten: tomaten, zwarte olijven, sinaasappel, granaatappel, enoki paddestoelen
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Salade 4 personen

Asperges met waterkerssaus en Sint-Jakobsvruchten

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het recept aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: asperges, sjalot, look, olijfolie, waterkers
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Soep van groene asperges met room en zalm

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Was de asperges en snij de kontjes eraf. Schil de onderkanten van de asperges, snij de punten eraf en hou ze apart. ...
Ingrediënten: grote groene asperges, ui, aardappel, wit van prei, groentebouillon
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Soep 4 personen

Hartige panna cotta van Roquefort, luikse siroop, avocado en chili popcorn

Begin met de panna cotta. Doe de room in een pan en zet op het vuur. Snij de Roquefort in stukken en doe ze ...
Ingrediënten: room, Roquefort kaas, gelatineblaadjes, peper en zout, avocado
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Ceviche op z'n Vlaams met rode poon, witloof en cornes de gatte

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Snij de poonfilets in zo fijn mogelijke plakjes tegen de draad in. Dresseer ze op een koud plat bord. Bedek met ...
Ingrediënten: rode poon, rode ui, platte peterselie, kervel, peper van de molen
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Scampi met look en boter

Piet Huysentruyt - Start to Cook

Pel de scampi's, laat de staart eraan en haal het darmkanaal eruit. Kruid de scampi's met peper en zout. Smelt ...
Ingrediënten: look, scampi, boter, peterselie
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen