Normandische pannenkoek
Ingrediënten: olie, bloem, gesmolten boter, vanillesuiker, eieren
Profiterol gevuld met stracciatella en mokkaroom en karamel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Kaas-en-dessertsalade met aardbeien en Fagotin Dubbelroom
Ingrediënten: Maredsous® Fagotin Dubbelroom, jonge slascheuten, aardbeien, 1/4 rode ui, vloeibare honing
Kaas en bier, hoera! Drie zalig lekkere pintxos of hapjes
Ingrediënten: stokbroodje, Bleue d'Auvergne, boter (ongezouten), seranoham, peren (opgelegd)
Krokante zwezeriken met snijboontjes en kaasaardappelen in de oven
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Wilde eendenborst met appelsiensaus en sesamkroketjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Lijnbaars in zoutkorst, boterboontjes, gepofte tomaatjes en waterkers
Tarbot met paprika en koffie
Ingrediënten: tarbotfilet, paprika, paprika, paprika, look
Linzentaartje met Moelleux de Revard kaas en spekjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: kruimeldeeg, groene linzen, spek, Moelleux de Revard (zachte sterk geurende kaas), look
Sofies Feestmaand: escargots in bladerdeegje met look en peterselie
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van