Tartaar van mozarella en tomaat met zoete aardappelblokjes
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Wontonsoep met Sint-Jakobsvruchten en avocado
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Bouillon en ravioli van ossenstaart
Ingrediënten: ossenstaart, wortel, bleekselder, ui, sjalot
Restverwerking: Quiche Lorraine
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: bladerdeeg, prei, gezouten spekblokjes, eieren, eierdooiers
Wontonsoep met zoete garnalen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Taartje met tomaat
Ingrediënten: tomaten, kant-en-klaar bladerdeeg of kruimeldeeg, tapenade, emmentaler of comtékaas, maanzaadjes
Scampi met tomatenpesto in de wok
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Oosterse bloemkoolsoep met kruidenolie
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari