Sabayon met sinaasappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 2 sinaasappels, perssinaasappel, geroosterde amandelen , eieren op kamertemperatuur, honing
Falafelburgers met tzatziki
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 1/2 komkommer, 250 g Griekse yoghurt, 1 teentje knoflook, peper , zout
Tataki van zalm met avocado mayonaise
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Chocolademoelleux uit de stoomoven
Tomatensalade 'Tel Aviv style' met burrata
Kaas-en-dessertsalade met aardbeien en Fagotin Dubbelroom
Ingrediënten: Maredsous® Fagotin Dubbelroom, jonge slascheuten, aardbeien, 1/4 rode ui, vloeibare honing
Lijnbaars in zoutkorst, boterboontjes, gepofte tomaatjes en waterkers
Linzentaartje met Moelleux de Revard kaas en spekjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: kruimeldeeg, groene linzen, spek, Moelleux de Revard (zachte sterk geurende kaas), look
Gevulde appel met blauwe kaas, hazelnoottuile en chips van Ganda Ham
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van