Carpaccio van Coeur de Boeuf tomaat met olijfolie
Geroosterde groenten uit de oven
Mijn Pop-uprestaurant 2016: overheerlijk ontbijtplankje van Caroline en Gillian
Ingrediënten: hazelnootpasta, vegan chocolade, amandelmelk, honing of agavesiroop, cacaopoeder (raw, ongezoet)
Zelfgemaakte granola met gekonfijte pompelmoes en Griekse yoghurt
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ontbijtmuffins met pompoen, veenbessen en kaneel en pompoensmoothie
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Vijf heerlijke zelfgemaakte oliën, azijn en vinaigrettes
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: rode of groene chilipepers, look, roze peperbollen, Extra virgin olijfolie, rozemarijn
Kervelsoep met croutons, balletjes en avocado
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: kippenbouillon (of groentenbouillon), uien, selderstengels, wit van prei, aardappelen (loskokend)
Luxe-ontbijt: 'American pancakes' met yoghurt-sabayon en granolakrokantje
Ingrediënten: Koopmans American pancake mix licht gezoet, melk, eieren, eiwitten, zout