Ontbijt met gekaramelliseerde pompelmoes en spinnenwebtaart

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de granola: Hak de pecannoten en amandelen grof. Doe in een kom. Voeg er de andere zaden ...
Ingrediënten: roze pompelmoezen, rietsuiker, plattekaas, neutrale olie bv. arachideolie, havervlokken
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Zelfgemaakte chocopops van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bekijk de video voor het stap-voor-stap recept. ...
Ingrediënten: kokosolie , honing , rauwe cacao , gepofte quinoa, sesamzaad
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Zelfgemaakte granola met gekonfijte pompelmoes en Griekse yoghurt

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Snij de boven- en onderkant van de gewassen pompelmoezen. Snij daarna de schil van de pompelmoes. Snij de schil ...
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Ontbijtmuffins met pompoen, veenbessen en kaneel en pompoensmoothie

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de muffins: Schil een stuk pompoen, verwijder de pitjes en rasp tot je 200 gram hebt. ...
Ingrediënten: speltbloem, bakpoeder, bicarbonaat, zout, hempzaad
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Gebak 4 personen

Vijf heerlijke zelfgemaakte oliën, azijn en vinaigrettes

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de chili- en lookolie: doe de volledige chilipepers in een ovenschaal. Snij de ongepelde tenen look in twee ...
Ingrediënten: rode of groene chilipepers, look, roze peperbollen, Extra virgin olijfolie, rozemarijn
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Pruimenconfituur met gember en stevia

Snijd het vruchtvlees van de pruimen in kleine stukjes en de gember in heel kleine blokjes. ...
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Verloren brood met nectarine en notencrumble uit de oven

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het gerecht aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: pecannoten, amandelen, havervlokken, havermeel, kokosbloesemsuiker
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Gekarameliseerde ui met Ganda Ham

Jeroen Meus - Met Meus en Vork

Pel de uien en snijd de boven en onderkant eraf en strooi er de witte suiker over. Zet in een oven gedurende 45 ...
Ingrediënten: uien, basilicum, rucola, platte peterselie, dragon
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Rode bieten stoemp

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Schil de verse bieten, snij ze in stukken en doe ze in koud water op het vuur. Voeg een deel van de suiker toe ...
Ingrediënten: kristalsuiker, bloemige aardappelen, boter, room, verse rode bieten
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Groenten met saliesaus

Pascale Naessens - De Perfecte Keuken

Snij de groenten in grote stukken en blancheer even. ...
Ingrediënten: witte ajuinen, jonge wortelen, citroenen, look, verse rozemarijn
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen