Tabouleh van bloemkool met kikkererwten en granaatappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Falafelburgers met tzatziki
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 1/2 komkommer, 250 g Griekse yoghurt, 1 teentje knoflook, peper , zout
Hummus van rode biet van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: een handvol kikkererwten , gekookte rode bietjes, 2 el tahini , 2 el Griekse yoghurt , 2 el limoensap
Tomatensalade 'Tel Aviv style' met burrata
Libanese tabouleh met plattekaas en zoete amandelkoekjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Mijn Pop-uprestaurant 2016: guacamole met nacho's van Willem en Miette
Quesadilla's met kaas en basilicum
Ingrediënten: geraspte kaas, tortilla's, boter, verse basilicumblaadjes,
Russische salade