Sabayon met sinaasappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 2 sinaasappels, perssinaasappel, geroosterde amandelen , eieren op kamertemperatuur, honing
Salade van gegrilde geitenkaas met verse vijgen
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Mosselen met room en pastis
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Chocolademoelleux uit de stoomoven
Drie zalige aperitiefhapjes en een coole gin-tonic
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: boquerones (ansjovisfilets), bladerdeeg (rechthoekig, half ontdooid), ricotta, kappertjes (eventueel), ontpitte zwarte olijven
Hapje met eendenfilet, sinaasappel en jonge sla
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: oude balsamico, olijfolie, peper, fleur de sel, sinaasappel
Gevulde champignons met zalm, bieslook en kaas
Ingrediënten: champignons, Maredsous Dubbelroom, bieslook, zalmfilet,
Romige uiensoep met emulsie van geroosterde knoflook en peterselie
Gevulde appel met blauwe kaas, hazelnoottuile en chips van Ganda Ham
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van