Scampi-en-dadeltinteling
Ingrediënten: 20-24 gepelde middelgrote scampi, olijfolie of walnootolie, een snuifje kurkumapoeder, een snuifje kerriepoeder, een halve ananas
Dip van wortel en appel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Soesjes met zalmmousse
Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie
Nestjes van sla en pittig lamsvlees
Ingrediënten: lamsgehakt (Europees lam), kropsla, lente-uitjes, chilipeper, limoensap
Kalkoenblokjes met mangokokossaus, peultjes en broccolini
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Kip tikka massala
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: Griekse youghurt , 2 el tikka massala currypasta , sap van 1 limoen , versgemalen peper , curcuma
Viscurry
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: koolvishaasje , olijfolie, 2 tl madras curry, sap van 1/2 limoen , versgemalen peper