Duizendgatenpannenkoeken
Ingrediënten: kommen griesmeel (semolina), medium korrel, droge gist, griessuiker, zout, bakpoeder
Kaki met rijpe banaan, vijgen, yoghurt en granaatappel
Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken
Groentetorentje met peterseliesaus
Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken
Wortelcake met ganache van witte chocolade
Slaatje koolrabi en granaatappel van Tjop’s
Pastinaak-chocolademousse
Ingrediënten: pastinaak, geschild, in blokjes of schijfjes, tijm + extra om af te werken, peren, room, water
Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, rucola en Parmezaankrullen
Ingrediënten: Meritus ossenhaas van telkens 10 cm lang en 5 cm dik, olijfolie, citroen (sap), pijnboompitten, rucola
Tartaar van gepekelde zalm met radijsjes en Granny Smith
Koekjescrumble met citroen-mangomousse
Ingrediënten: mengeling van harde koekjes (speculaas, zandkoekjes,...), muntblaadjes, suiker (voor de citroenmousse), sap en geraspte schil van 1 citroen, slagroom (voor de citroenmousse)