Verse tagliatelle met wittewijn-tomatensaus en garnalen
Ingrediënten: verse tagliatelle, kerstomaatjes, geraspte schil van 1 citroen, knoflook, geperst, basilicumblaadjes
Rundstartaar met rucola en parmezaankoekje
Pittig mosselsoepje
Rammenas met spek en vijgen
Zacht gegaarde kippenborst met taartje van savooikool
Ingrediënten: kippenborstfilets, savooikool, krielaardappeltjes, uien, champignons
Risotto van quinoa met paddenstoelen en prinsessenboontjes
Ingrediënten: quinoa, sjalot (gesnipperd), kastanjechampignons, in plakjes, knoflook, geperst, prinsessenboontjes
Wortelcake met ganache van witte chocolade
Kabeljauw met aardappelzalf en botersaus
Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, rucola en Parmezaankrullen
Ingrediënten: Meritus ossenhaas van telkens 10 cm lang en 5 cm dik, olijfolie, citroen (sap), pijnboompitten, rucola