De ideale restverwerking: groentenquiche
Toast champignon
Geroosterde groenten uit de oven
Veggie sushi met avocado en watermeloen en aardbeien-rodebietenslush
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: ijsblokjes, aardbeien (bevroren), rodebietensap (vers), limoen (sap), agavesiroop of honing (eventueel voor de kinderen)
Bruschetta met geitenkaas en venkel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: venkel, volkoren zuurdesembrood, kerstomaatjes, geitenkaas, granaatappelpitjes
Salade van venkel en krieltjes
Ingrediënten: venkel, dille (of venkelloof), (soja)boter, kappertjes, krieltjes
Gegrilde tofu met groentjes en lauwe vinaigrette
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Wortelstoemp met gepocheerd ei en bieslookroom
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van