Tabouleh van bloemkool met kikkererwten en granaatappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Tomatensalade 'Tel Aviv style' met burrata
Libanese balletjes met yoghurtsaus van Bieke en Erik
Ingrediënten: kalfsgehakt, lamsgehakt, komijnpoeder, ras-el-hanout, paprikapoeder
Bonensalade met kruidige dukkah-dip en platbrood
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: melk, Griekse yoghurt, munt, koriander, zwarte peper
Pita's van lamsvlees met tzatziki
Indiaas rijstdessert of 'kheer'
Ingrediënten: kokosmelk, volle melk, suiker, basmatirijst, rozijnen
Linzencurry
Ingrediënten: rode linzen (60 gr ongekookt), kardemompoeder, kerriepoeder, rode ui, rode peper
Wrap met köfte
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van