Snelle ketchup à la Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de ketchup aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: tomatenpuree, look, sjalot, water, honing
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Pestostrikjes

Pieter Declercq

Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten

Zweedse gehaktballetjes met pepersaus

Pieter Declercq

Doe het brood in stukken drenk de sneetjes in melk. ...
Ingrediënten: wit brood, melk, gemengd gehakt, peper, fijngesneden peterselie
Beginner Tussen 15 en 30 minuten 4 personen

Trio van bruschetta van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bekijk de video stap voor stap voor de bruschetta. ...
Ingrediënten: rode uien, dadels, porto, balsamicoazijn, laurier
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Italiaans 4 personen

Sandra's Slimme Tips: Groentenfrietjes

Sandra Bekkari - Sandra's Slimme Start

Verwarm de oven voor op 200 °C. ...
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten 4 personen

Carpaccio van Coeur de Boeuf tomaat met olijfolie

Maak onderaan in de tomaat een kruisje en dompel gedurende 10 seconden onder in kokend water. Schrik ...
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Gebakken cantharellen met bladpeterselie

...
Ingrediënten: cantharellen, look, sjalotten, olijfolie, peper
Beginner Minder dan 15 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Rode aardappel met limoen

Was de aardappelen. Laat ze 20 minuten in gezouten water koken. Laat ze uitlekken. Snijd ze in 6 stukken zonder ...
Ingrediënten: limoenen, vastkokende rode aardappelen, sjalotten, olijfolie, sap van 4 limoenen
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hapje 4 personen

Gratin dauphinois met courgette

Warm de Alpro Drink Nature en de Alpro Cuisine op in een steelpannetje. Voeg hier het laurierblaadje en geperste ...
Ingrediënten: plantaardige melk bv Alpro Drink Nature , plantaardige room bv. Alpro Soya Cuisine, knoflook, laurierblaadje, olijfolie
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Geroosterde groenten uit de oven

Pieter Declercq

Schrob de groenten proper. Verwijder het lof en schil ze eventueel. ...
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen