Carpaccio van Coeur de Boeuf tomaat met olijfolie
Vijf heerlijke zelfgemaakte oliën, azijn en vinaigrettes
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: rode of groene chilipepers, look, roze peperbollen, Extra virgin olijfolie, rozemarijn
Libanese tabouleh met plattekaas en zoete amandelkoekjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Aubergines met tomatensaus en gegratineerde Parmezaan
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: aubergine (plakjes van +/- 2cm dik), Parmezaan, passata, fijngesneden sjalot, basilicum
Kardemomcake met hele gepocheerde peren en witte chocolade
Ingrediënten: peren, witte wijn, water, suiker, kruidnagels
Asperges met sabayon van witbier en gefrituurde peterselie
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: Asperges, eigelen, witbier, citroensap, platte peterselie
Salade met dobbelsteentjes van tomaat en mozzarella
Russische salade
Appelchutney
Ingrediënten: limoenzeste, citroen (sap), zachtzure appels, walnoten, gele pitloze rozijnen