Scampi-en-dadeltinteling
Ingrediënten: 20-24 gepelde middelgrote scampi, olijfolie of walnootolie, een snuifje kurkumapoeder, een snuifje kerriepoeder, een halve ananas
Zeeuwse kokkels met Thaise salade en crunch van pinda
Dipsaus: guacamole
Soesjes met zalmmousse
Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie
Kiriosity, frisse aperitief met witte wijn en framboos
Ingrediënten: lychee, frambozen (vers of diepvries), rozenwater, sushiazijn, witte wijn (jonge, niet eikgelagerde)
Havermoutcrumble met appel en besjes
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Kalkoenfajitas met paprika en ananassalsa
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Kalkoenblokjes met mangokokossaus, peultjes en broccolini
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari