Rode aardappel met limoen

Was de aardappelen. Laat ze 20 minuten in gezouten water koken. Laat ze uitlekken. Snijd ze in 6 stukken zonder ...
Ingrediënten: limoenen, vastkokende rode aardappelen, sjalotten, olijfolie, sap van 4 limoenen
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hapje 4 personen

Tomatensoep met zes groenten en balletjes

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de soep: Bereid eerst de groenten voor. Schil en snij de ui in stukjes. Schil de zoete aardappel en de ...
Ingrediënten: rode biet, zoete uien, paprika, pompoen, zoete aardappelen
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Turkse gehaktbroodjes en knolseldersoep

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de soep: pel de ajuinen en snij grof. Was de prei en snij het wit van prei fijn. Schil de knolselder en snij ...
Ingrediënten: knolselder, uien, wit van prei, kippenbouillon, peper
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Witloofsoep met seitan en gebakken broccoli

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Smelt boter. Schil de ajuin en aardappelen. Snij in stukjes. ...
Ingrediënten: boter, aardappelen (loskokend), ajuinen, peper, zout
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Mosselsoepje met knolselderij en saffraan

Mijn Restaurant!

Wit boeket voor de mosselen aanzetten, mosselen toevoegen en afblussen met witte wijn. Deksel erop zetten en laten ...
Ingrediënten: mosselen, ui, wit van prei, rozemarijn, tijm
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Soep van rode biet met gegrilde kalfsfilet en gemarineerde tofu

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Bevochtig de snijplank. Schil en snij de rode biet. Stoof aan in wat olijfolie. Voeg een grof gesneden teentje ...
Ingrediënten: rode biet, pastinaak, ajuin, tomaat, look
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Soep 4 personen

Granola met Nutella, vanilleyoghurt en rood fruit

Smelt de kokosolie met de honing en water. ...
Ingrediënten: havermout, amandelen, pompoenpitten, hazelnoten, zonnebloempitten
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Asperges op Hollandse wijze

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Schil de asperges met een dunschiller en kook of stoom ze gaar. ...
Ingrediënten: gerookte ham, wittewijnazijn, Asperges, olie, olijfolie
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Hazelnootboter

Claudia Allemeersch

Gemalen hazelnoten in een droge geëmailleerde pan al roerende lichtbruin roosteren en laten afkoelen. Intussen ...
Ingrediënten: boter, hazelnoten, grof gesneden, roze peperkorrels, zout, cognac
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Broodjes 4 personen

Mosselkroketjes met fruitige dip

Albert Verdeyen - De Perfecte Keuken

Kook de mosselen gaar, giet ze af maar bewaar het kookvocht. ...
Ingrediënten: mosselen, bloem, bakboter, melk, mosselsap
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hapje 4 personen