Wok met veel groenten en noedels van zoete aardappel

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Wok zelf aan de hand van het videorecept. ...
Ingrediënten: zoete aardappelen, rijstazijn, sojasaus, sesamolie, sriracha
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Japans 4 personen

Zeebaars op Japanse wijze met Udon Noedels en boontjes

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Pareer de zeebaars, indien nodig. Meng de miso met de rijstiazijn. Klop los, voeg eventueel wat water toe indien ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Japans Hoofdgerecht 4 personen

Kippenschnitzel met stoemp van gebakken wortel en raap

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de stoemp: schil de aardappelen, snij in stukjes. Stoom ze gaar (15 à 20 minuten vanaf het moment dat het ...
Ingrediënten: aardappelen (loskokend), muskaatnoot, peper, zout, boter
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Duits 4 personen

Gemarineerde skrei op Japanse wijze met edamame en lookpuree

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Meng alles voor de marinade. Warm kort op. Laat afkoelen ...
Ingrediënten: skreihaasjes, mirin, witte misopasta, palmsuiker, sake
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Japans 4 personen

Gemarineerd rundsvlees, Chinese spinazie en gebakken rijst

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Bewerk het vlees langs beide kanten met een achterkant van het mes. Zo maak je het malser. ...
Ingrediënten: sojasaus, honing, rijstazijn (mirin), zwarte peper, look
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch Hoofdgerecht 4 personen

Wok van rundsvlees met zoete soja en paksoi

Jeroen Meus - Met Meus en Vork

Stamp citroengras, chili, koriander, munt, limoenblad en look fijn in de vijzel.  ...
Ingrediënten: sjalotten (fijngesneden), paksoï (reepjes), filet pur, in reepjes, gember, rode chili
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Japans Hoofdgerecht 4 personen

Zalm en groenten op de teppanyaki

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Verwarm de tepanyaki plaat op 240°C. ...
Ingrediënten: groene asperge, lente-uitje, zalm, arachideolie, bloem
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Japans Hoofdgerecht 4 personen

Yakitori met mango en avocadosalade

Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken

Snijd al het vlees van de hoevekip. ...
Ingrediënten: hoevekip, sojasaus, mirin, sake, azijn
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Japans 4 personen

Gelakte aubergine met eend

Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken

Verwarm de oven voor op 50°C. ...
Ingrediënten: Japanse kortkorrelige rijst, witte aubergines, sojasaus, bruine suiker, misopasta
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Japans 4 personen

Loempia met tofu

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Week de velletjes tussen een natte handdoek. Snij de tofu in lange repen en kruid met gember, koriander, sesamzaad, ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Japans Hoofdgerecht 4 personen