Bloemkoolcouscous met halloumi van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bekijk de video stap voor stap! ...
Ingrediënten: bloemkool, komkommer, sap van een halve sinaasappel, limoen, ongezouten pistachenootjes
Tussen 30 en 60 minuten Midden-Oosters 4 personen

Raclette met kruidenboter en venkel-peersalade

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

...
Ingrediënten: aardappelen, verschillende raclettekazen naar keuze, boter (op kamertemperatuur), look, bieslook
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Salade van eendenmaagjes, spekjes en frambozenazijn

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Stoom of kook de krieltjes gaar. ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Salade 4 personen

Scampi Diabolique van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de pittige Scampi Diabolique aan de hand van de receptenvideo. ...
Ingrediënten: rode paprika's, tomaten, teentjes knoflook, rode ui, olijfolie
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Falafelburgers met tzatziki

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het recept aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: 1/2 komkommer, 250 g Griekse yoghurt, 1 teentje knoflook, peper , zout
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Midden-Oosters 4 personen

Kippenschnitzel met stoemp van gebakken wortel en raap

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de stoemp: schil de aardappelen, snij in stukjes. Stoom ze gaar (15 à 20 minuten vanaf het moment dat het ...
Ingrediënten: aardappelen (loskokend), muskaatnoot, peper, zout, boter
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Duits 4 personen

Kipfilet met champignons uit de stoomoven

Kruid de kipfilets met kipkruiden en peper, wikkel ze strak in hittebestendige plasticfolie. Leg ze in een geperforeerde ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans 4 personen

Platbrood met za’atar en gevulde butternut met feta en granaatappel

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor het platbrood: Meng de gist met het lauwe water. ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Midden-Oosters Hoofdgerecht 4 personen

Bouillabaisse met rouille en korstjes

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met de bouillon: snij de uien en venkel in stukken en stoof ze aan in een diepe pot met twee eetlepels olijfolie. ...
Ingrediënten: uien, look, tomaten, venkel , saffraandraadjes
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans 4 personen

Mousse van kippenlever, krokante niertjes en remouladesaus

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Kruid de levers met peper en zout. Snij een ajuin fijn. Bak ze samen krokant in de pan met een klontje boter. ...
Ingrediënten: boter, kippenlevertjes, room, peper, zout
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen